Ontmoet onze mensen

VideoScope Crew voor kwaliteit en continuïteit

Door de combinatie van zakelijke- én creatieve ervaring is VideoScope met zijn team van specialisten
al jaren succesvol en kunnen wij een unieke ondersteuning bieden
bij het verwoorden én het visualiseren van uw boodschap.

Dick Stevens

Directeur, regisseur en Allround AV expert

Dick Stevens, eigenaar en Creative Director van VideoScope, heeft een zeer grote en brede werkervaring in de entertainmentwereld van de nationale- en internationale televisie. Daar is hij 15 jaar werkzaam geweest als project-en teamleider. Daarna heeft Dick 10 jaar gewerkt in de telecom- en energie markt in verscheidene management functies. Sinds 2006 combineert hij al deze levenservaring in zijn eigen onderneming als videoproducent.

Dick kun je persoonlijk bereiken met dick@videoscope.nl of 0633897110.

Al sinds zijn pubertijd heeft Dick een passie voor beeld en geluid. Tijdens zijn tv-carrière ontdekte hij dat de kijkers geregeld misleid worden door verschillende tv-programma's. Dick besloot om dit anders te doen. Hij is ervan overtuigd dat de beste manier van communiceren is de boodschap authentiek over te brengen. Met zijn camera en media trainingen wil hij het beste uit de mens naar voren halen, op het podium en voor de camera. Als electronisch beeldend kunstenaar gaat Dick helemaal voor zijn passie.

Peter Rutting

Programmamaker, producer en regisseur - cameraman

Peter Rutting is programmamaker, producer en regisseur - cameraman. Peter heeft al vele bekende televisie programma’s achter zijn naam staan (Rail Away voor de EO, “Cor op reis” voor de TROS). Peter Rutting, die sinds de 80’er jaren in veel disciplines thuis is waar het gaat om TV- en Bedrijfsprogramma's maken, voor bijvoorbeeld RTL4, SBS6 en Defensie.

Peter heeft gestudeerd aan de Media Academie Santbergen. Hij is enthousiast en zet zijn ervaring in voor het creatief bedenken van oplossingen en mogelijkheden. Hij is altijd betrokken, is plezierig gedreven, is empatisch en heeft gevoel voor humor.

Dick van den Berg

Creative Director en AV / IT specialist

Dick van den Berg is Creative Director. Sinds 2001 werkt hij fulltime als camerajournalist, camera-/geluidsman en editor en maakt hij voor bedrijven, instellingen en particulieren een breed scala aan films.

Dick heeft gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen, daarnaast heeft hij zich door diverse vakopleidingen verder in de multimedia-wereld ontwikkeld.

Hij is een creatieve persoonlijkheid met het talent om ideeën te transformeren van bewegend beeld naar een vertellend verhaal. Of het nu gaat om een (familie)documentaire, reclamefilm, registratie- of instructiefilm, authenticiteit is altijd de basis. Dick maakt zijn filmproducten met passie en prettige precisie.

Rob van Houten

Producer, redacteur, regisseur, cameraman en editor

Rob van Houten is in 1996 afgestudeerd aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, studierichting documentaire regie.

Sedertdien werkt hij als producer, redacteur, regisseur en (zelf-regisserend) cameraman en editor. Talrijke audiovisuele producties voor diverse omroepen (VPRO, AVRO, EO, NCRV, RTL-Z) zijn mede door hem tot stand gekomen. Daarnaast heeft hij diverse films voor het bedrijfsleven en (semi) overheden gemaakt, zowel documentaires, reclamefilms, registratie en instructiefilms. Ook is hij inzetbaar als format-bedenker, de VPRO kocht al eens een format van hem.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door een creatieve aanpak die desgewenst het zogenaamde ‘outside the box denken’ inspirerend gebruikt om tot een origineel maar functioneel en oplossingsgericht eindresultaat te komen. Je kunt Rob om een boodschap sturen wat dat betreft; z’n creatieve aanpak is er niet een van dertien in een dozijn.

Rob heeft een prettig karakter waarmee het goed samenwerken is en z’n humor verlicht zelfs de zwaarste draaidag.

Wilco Verbeek

Cameraman, Video-editing, Audiovisueel Algemeen

Wilco Verbeek is cameraman en video-editor.

Naast uiteenlopende werkzaamheden in de audiovisuele branche verzorgt hij wekelijks de livestream en videoregistratie bij debatten en concerten.
Zijn muzikale achtergrond en oog voor detail komen daarbij goed van pas.

Wilco heeft aan de school of audio engineering gestudeerd, en het diploma Audio-engineer behaald in 1995.
Daarna deed hij de opleiding Digital Video Producer bij het College of Multimedia en studeerde met succes af in 2005.

Wilco is echt een Team-player, serieus van karakter maar met de nodige humor.
Zijn kernkwaliteiten: gedrevenheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen.
Belangrijk vindt Wilco goed te luisteren naar de wensen van een klant, daarin mee te denken en goed advies te kunnen geven.
Met zijn brede interesse en ervaring is hij multi-inzetbaar in verschillende disciplines binnen het vakgebied.

Arjen van der Sar

Journalist, copywriter, content producer en editor

Arjen van der Sar is een zeer ervaren journalist, copywriter, content producer & editor voor zowel b-to-c als b-to-b. Hij heeft in 25 jaar een groot aantal projecten gerealiseerd, waarbij de nadruk de laatste jaren steeds meer op web producties ligt, onder meer voor Air France KLM. Ook heeft hij circa twintig jaar ervaring in media training.

Arjen is afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek, vervolgens een schat aan ervaring opgedaan bij diverse bureaus waarna hij koos voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij is onder meer Associate Consultant bij Hill+Knowlton Strategies, een wereldwijd opererend communicatie-adviesbureau.

Hij is een veelzijdige en vakbekwame communicatie-man met een persoonlijke benadering. Hij gaat kritisch op zoek naar het verhaal achter een organisatie, dienst of product en geeft gevraagd en ongevraagd een oprecht advies. Sleutelwoorden: betrokken, betrouwbaar, ervaren.

Robbert Feller

Voice-over

Robert Feller is een professionele voice-over met jarenlange ervaring, die de boodschap op de juiste manier kan vertellen in o.a. bedrijfsfilms, commercials, promo's, instructiefilms en tv programma's als Hart van Nederland en Shownieuws. Hij heeft een heldere en energieke stem die krachtig en enthousiast kan klinken, maar ook juist zakelijk en ingetogen, afhankelijk van de doelgroep.

Robert studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Hij is flexibel en levert vanuit zijn professionele soundstudio op het gewenste tijdstip. Door zijn betrokkenheid, serieuze aanpak en zijn journalistieke achtergrond levert hij een echte meerwaarde en brengt hij het eindproduct naar een hoger plan.

David Gribnau

PR Adviseur

David Gribnau is meer dan vijftien jaar werkzaam in het communicatievak. Als PR adviseur geeft hij communicatieadvies aan grote en middel kleine ondernemingen. Van strategie tot executie. Hoe kom ik in de media of hoe blijf ik er uit!

David studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen, bezit het NIMA-A en B diploma

Hij is dè PR-man die je op praktisch wijze helpt bij het opzetten en uitvoeren van het persbeleid van organisaties. Met een journalisten netwerk van meer dan 15 jaar oud weet hij de boodschap op een prettige manier te brengen.